‘Belang van goede voeding voor onze gezondheid nog steeds onderschat’
FoodServices ging in gesprek met Charlotte Destoop en Ellen Fierens, twee drijvende krachten achter NuHCaS, over het belang van voeding voor onze gezondheid. Lees hier
Podcast ‘Wat je moet weten over eten’
In de podcast Sonoor gunnen wetenschappers van KU Leuven je een blik achter de schermen van hun onderzoek. In deze aflevering vertelt voedingsdeskundige Christophe Matthys
Bedrijfseconomische aspecten van de zorgkeuken
In een keuken van een zorginstelling staan niet alleen nutritionele en voedingsgerelateerde aspecten centraal, maar krijgt het bedrijfseconomische luik ook een plaatsje. In het kader
Pimp je Puree: Een Innovatieve Aanpak voor Eiwitverrijkte Aardappelpuree
Pimp je Puree: Een Innovatieve Aanpak voor Eiwitverrijkte Aardappelpuree Binnen het FoodCare project werd onderzocht hoe men bereidingsprocessen en producten kan aanpassen om kwaliteit te
Een NuHCaS-terugblik: Datatechnologie voor duurzame en gezonde (zorg)catering
In de week van 15 tot 21 maart stond Vlaanderen volledig in het teken van het Flanders Technology & Innovation (FTI) festival. Tijdens deze dagen
Hoe gezondheid beter promoten met evenwichtige voeding? Debat op Open Food Conference
Van 11 tot 13 maart kwamen stakeholders en beleidsmakers samen in Leuven voor de Open Food Conference ter gelegenheid van het EU-voorzitterschap. De impact van