Pimp je Puree: Een Innovatieve Aanpak voor Eiwitverrijkte Aardappelpuree
Pimp je Puree: Een Innovatieve Aanpak voor Eiwitverrijkte Aardappelpuree Binnen het FoodCare project werd onderzocht hoe men bereidingsprocessen en producten kan aanpassen om kwaliteit te
Een NuHCaS-terugblik: Datatechnologie voor duurzame en gezonde (zorg)catering
In de week van 15 tot 21 maart stond Vlaanderen volledig in het teken van het Flanders Technology & Innovation (FTI) festival. Tijdens deze dagen
Hoe gezondheid beter promoten met evenwichtige voeding? Debat op Open Food Conference
Van 11 tot 13 maart kwamen stakeholders en beleidsmakers samen in Leuven voor de Open Food Conference ter gelegenheid van het EU-voorzitterschap. De impact van
Nieuw project ZoBio wil biologische landbouw en maaltijden in zorginstellingen dichter bij elkaar brengen
KNOKKE-HEIST – “Hoe zorgen we dat patiënten dagelijks een lekkere en gezonde maaltijd krijgen?“ Bij AZ Zeno vonden ze enkele jaren geleden het antwoord op
Verlies van spiermassa beperken na je 65ste: “Eet eiwitrijk en doe extra krachtoefeningen”
Sterk en vitaal blijven? VIVES onderzoekers Steffi Rijs en Annelien Desplenter duiden in het blogbericht van Solidaris Vlaanderen hoe voldoende beweging en een eiwitrijke voeding kunnen helpen om sarcopenie (spierverlies)
NuHCaS en Foodcare spelen in op specifieke voedingsbehoeften
In zorginstellingen kwaliteit op het bord brengen, het is een van de thema’s waar we rond werken binnen NuHCaS. Benieuwd hoe Zorg Kortrijk ontdekte via