Nutritionisten, R&D’ers van de voedingsindustrie, grootkeukenverantwoordelijken, zorginstellingen, beleidsmakers, hotelscholen en kennis-instellingen.
Op deze interactieve dag tonen we de eerste resultaten van lopende projecten over voeding in relatie tot gezondheid.
Ga mee in discussie over de onderzoeksvragen, de aanpak en de relevantie voor de sector. Dit wordt gevolgd door een smakelijke lunch en live demonstraties van de projecten. Breid tevens uw netwerk uit.
Deelname is gratis, mits inschrijving.
Het voormiddaggedeelte vindt plaats op ILVO in Merelbeke, het namiddaggedeelte in de Food Pilot. We voorzien busvervoer tussen beide locaties.
Voedselverliezen en malnutritie in woonzorgcentra, meten is weten. Automatisering in het meten van voedselresten op het bord, innovatie voor de toekomst – Nathalie Bernaert, ILVO; Simon Cool, ILVO
Voedings- en bewegingsbeleid ter preventie van malnutritie en sarcopenie – Michèle Desmet, VIVES
VolzetOpgelet: het namiddagprogramma (vanaf 14 u.) is volgeboekt. Inschrijven kan niet langer.
U kunt eventueel wel registeren op een wachtlijst, mocht er alsnog een plaatsje vrijkomen.