Inspiratiedag – Expeditie processing: de impact van voedselverwerking op productkwaliteit

Voedingsproducten ondergaan in de keten verschillende processingstappen die elk hun steentje bijdragen aan de eindkwaliteit van het product, gaande van de nutritionele samenstelling tot de smaak en de voedselveiligheid. Hiervoor worden verschillende technologieën gebruikt die onderhevig zijn aan continue innovatie, zeker in een wereld waar nieuwe grondstoffen steeds belangrijker worden.

Tijdens de Inspiratiedag van Flanders’ FOOD op 24 september 2024 bij Technopolis in Mechelen zal je aan de hand van een reeks inspirerende keynotes en interactieve workshops kunnen kennismaken met o.a.:

  • Het bredere kader rond voedselverwerking
  • De resultaten uit de projecten TexProSoy, Veggiechain, ProFuNu, PulseFlour en PulseBake
  • De nieuwste processingtechnieken
  • Het effect van processing op productkwaliteit
  • Het netwerk van pilootinfrastructuur in Vlaanderen

Meer info en inschrijven

Translate »