‘Halfhalf? Honderden kansen!’

De nieuwe campagne van Gezond Leven moedigt ons aan om de helft van de week plantaardig te eten. Steeds meer Belgen geven ook zelf aan vaker te kiezen voor een maaltijd zonder vlees of vis. Wat drijft die consument en welke perspectieven biedt dit voor de voedingssector? Je ontdekt het op dit inspirerende event rond de eiwitdiversificatie.

Programma

09.30u. | Onthaal & welkom – POM West-Vlaanderen
10.00u. | De eiwitshift & halfhalf: hoe krijgen we het verkocht? – WeareDaniel
10.30u. | Eiwitdiversificatie: welke steun biedt Vlaanderen? – Flanders’FOOD & VLAIO
11.20u. | Praktijkcases: klaar voor de toekomst? – BonMush & Ter Groene Poorte
12.20u. | Netwerklunch – Netwerk tijdens de lunch met experts van Flanders’ FOOD, Food Pilot, KULeuven, Syntra West, VEG-i-TEC, VIVES, VLAIO…

Info en inschrijven

Tags:
Translate »